kosttilskud.dk

 

Yogi te


Himalaya bjergene har gennem århundrede været hjemsted for yogierne og deres ayurveda visdom. I disse højdedrag er krydderier og urter længe blevet kombineret for at skabe helbredsfremmende og velsmagende Yogi tea blandinger.

Generelt om Yogi te Yogi the er meget mere end te, der ligger mange tanker og principper bag yogiernes levevis. I sommeren 1969, blev deres traditioner introduceret til vesten af Yogi Bhjajan via yogaundervisning og spredning af yogiernes tanker omkring urternes helbredende karakter.

I Amerika, begyndte Yogi Bhajan selv at blande Yogi the og yogaeleverne var glade for en bestemt te med fem forskellige krydderier –”Yogi te” blev den kaldt. Det siges at denne blanding af krydderier bidrager med en følelse af livsgnist, og booster ens velbefindende. Op til flere af yogaeleverne blev inspireret og begyndte selv at sammensætte yogi te, på den måde opstod ”Yogi Tea Company”.

Teamet har fra starten haft intentioner om at skabe unikke velsmagende urteformularer med forskellige egenskaber til at dække sundhedsrelaterede behov. Yogi te for alle Der er sket meget siden da, nu kan man vælge mellem 60 forskellige Yogi te varianter inden for urtete, grøn te og te egnet til kvinder. Alle blandinger sammensættes ved hjælp af moderne viden såvel som den gamle Ayurveda visdom. Yogi Bhajan var inspireret af et holistisk menneskesyn, da han påbegyndte sin yogaundervisning i Amerika.

Holisme er kendetegnet ved at man betragter mennesket som en helhed, som kun kan fungere, hvis alle behov tages i betragtning, både psykiske og fysiske. Bhajan ønskede at viderebringe dét han betragtede som værende en sund livsstil tilegnet i sin tid i Indien. Find din egen Yogi favorit I Yogi tes store tesortiment er det let at finde en favorit! Vi på Kosttilskud.dk er blevet tilhængere af Yogi Choko Chai Te, der har en dejlig mild chokoladesmag med et lækkert strøg af krydderier.

En af fordelene ved denne variant er, at børn er vilde med denne te, som blandt andet indeholder kakaoskaller, kanel, lakrids, bygmalt, kardemomme og ingefær. Udover te, kan du også finde Yogi morgenprodukter, hvilke – i følge Yogi – kan forbedre helbredet, løfte din sindsstemning, kroppens velbehag og har en god smag tilpasset til dine sanser. Yogi tror på, at deres te har en helbredende effekt, hvilket ikke er bevist, så tedrikkere er hver især nødt til selv at afgøre, om jævnlige indtag af Yogi te har en positiv virkning på kroppen. Men mon ikke du kan finde en smag som i hvert fald fryder dine smagsløg?