kosttilskud.dk

 

Ulovlige kosttilskud på udenlandske hjemmesider


Gang på gang må de danske myndigheder advare mod ulovlige kosttilskud, der sælges via hjemmesider i andre EU-lande. Pillerne og midlerne er ulovlige og ofte skadelige. Samtidig er markedsføringen af dem for det meste vildledende og løgnagtig. Faktisk grænser det op til ulovlig markedsføring. Men det skal stoppes, at danskerne får tilbudt u lovlige kosttilskud på dansksprogede hjemmesider af virksomheder fra andre EU-lande, mener den danske fødevareminister, Henrik Høegh (V). kosttilskud.dk er din danske side om kosttilskud.

Fødevareministerens til kamp mod ulovlige kosttilskud

Den danske fødevareminister, Henrik Høegh, er gået til kamp mod u lovlige kosttilskud. Ministeren har rejst sagen i EU’s stående komité SCoFCAH. »Forbrugerne skal ikke udsættes for vildledende markedsføring, når de handler kosttilskud på internettet. Hvis markedsføringen af produkterne, som sælges via internettet, er vildledende, skal det være nemmere at få standset markedsføringen og advare forbrugerne om produkterne«, siger han i en skriftlig kommentar. Forbrugerne skal selv være kritiske. Henrik Høegh og Folketingets partier har afsat 3,2 millioner kroner til at styrke kontrollen med kosttilskud i det nye fødevareforlig. »Fødevarestyrelsen vil bruge flere ressourcer til at finde frem til udenlandske hjemmesider, der markedsfører ulovlige produkter til danske forbrugere. Derudover bliver oplysningen styrket, så forbrugerne i højere grad også selv kan forholde sig kritisk til markedsføringen af kosttilskud«, siger Henrik Høegh. Dansk Kosttilskud lovgivning er yderst detaljeret og restriktiv, men det ændrer dog ikke på at ulovlige kosttilskud strømmer ind over grænsen.

Køb på kosttilskud.dk og undgå ulovlige kosttilskud

kosttilskud.dk er din danske hjemmeside med alt om kosttilskud og sundhed.
Vi tager skarp afstand fra ulovlig reklame og usand vejledning hvad angår kosttilskud. Vi anbefaler kun kosttilskud, og andre sundhedsprodukter, der er lovlige i forhold til den danske lovgivning på området. Det betyder også, at vi ikke anbefaler eller sælger danske eller udenlandske produkter, som er i strid med dansk lovgivning.