kosttilskud.dk

 

The Secret


Tænk, hvis man kunne få alle sine drømme og ønsker opfyldt og automatisk kunne tiltrække oplevelser med lykke som resultat!

At ens vildeste drøm skulle kunne gå i opfyldelse lyder umiddelbart helt utroligt, men hvad der er endnu mere utroligt – du besidder faktisk allerede en kraft til at lade det ske. Det handler bare om at vide, hvordan man bruger den. I hvert fald ifølge bogen The Secret hemmeligheden, skrevet af Rhonda Byrne, og den næsten identiske film The Secret.
kosttilskud har vi kigget lidt nærmere på både filmen og bogen.

The Secret på film og bog
 
Holdet bag filmen The Secret har ikke ligefrem opfundet konceptet ”Law of Attraction”, men de forklarer grundigt, hvad det går ud på, og  The Secret DVD bygger på denne lov. Ifølge ”Law of Attraction” tiltrækker tilstanden af ens tanker og følelser tilsvarende oplevelser. Gode tanke tiltrækker gode oplevelser.
 
De 29 personer bag The Secret, bestående af forfattere og pionerer inden for økonomi, management, psykologi, lægevidenskab, samliv og historie, giver hver deres vinkel på The Secret. Filmen har tre hovedtemaer: Sundhed, Penge og Parforhold.
 
Penge har en magnetisk energi, dvs. at du, som en magnet, tiltrækker ting afhængig af hvilket signal du sender via tanker og følelser. Derfor lægger The Secret bog vægt på vejen til at skabe en stærk pengemagnet. Hvis man ønsker at have flere penge mellem hænderne er første skridt at sætte helt klare mål for, hvor mange penge det drejer sig om – ikke størrelsen på ens lønseddel. At forelske sig i penge kan også være et godt værktøj i stedet for at fokusere på, hvor få penge man har. Ifølge The Secret er penge tiltrukket af dig!
 
I et sundhedsmæssigt perspektiv gælder det stadig, at du, som en magnet, automatisk tiltrækker ting. Ifølge The Secret kan man holde lægen fra døren ved at gøre følgende: at elske sig selv, minde sig selv om ens gode personlige træk, glemme skuffelser og ubehagelige minder, opfatte sig selv som frisk og i strålende form, undlade at snakke om sygdom og tro ens indre kraft til at heale sig selv.
 
The Secret slår fast, at lige meget hvilken tilstand ens forhold befinder sig, kan det ændres til det bedre Da alle forhold reflekterer ens egen indre tilstand igennem tanker og følelser. Derudover, er det vigtigste at elske sig selv for at få det bedste ud af ens forhold med andre mennesker.
 
Der findes begrænsede videnskabelige beviser på at The Secret virker. Selvom bogen og filmen er populær, set og læst af mange – findes der stadig kritik. Når det kommer til sundhed og det faktum at man kan heale sig selv – er det nærliggende at spørge, om det i virkeligheden er et forsvarligt budskab, hvis folk tager det helt bogstaveligt? Og hvad hvis to personer ønsker præcis den samme ting lige højt – hvem vinder så gevinster? Derudover er hovedbudskabet i The Secret. The Secret, at du selv har mulighed for at bestemme dine oplevelser. Udfaldet bliver positivt men positive tanker og følelser, men hvad hvis man tænker negativt, er man så selv skyld i negative udfald såsom fattigdom, sygdom, arbejdsløshed, ulykkelig kærlighed osv.?
 
Alt i alt er tanken bag The Secret spændende, og værd at læse og se. Det kan klart anbefales at have en åben tilgang og, på samme tid, en kritisk tilgang til budskabet i The Secret.