kosttilskud.dk

 

Skolemælk programmer når 140 mio børn på verdensplan.


skolemælk i skolen

Omkring 140 millioner børn rundt om i hele verden, får ifølge en undersøgelse fra det Internationale Mejeri Forbund (IDF) rigtig god gavn af skolemælks-programmerne. 

Ja ikke mindre end 140 mio børn fandt man frem til gennem en global undersøgelse. Og af de 140 mio, fik mere end halvdelen (57%) glæde af det mindst 5 gange om ugen.

I 58 % af programmerne var mælken uddelt gratis og for 27 %’s vedkommende, var der ydet tilskud til mælkeprogrammet.

Ud fra konklusionen i mælkeprogrammet ser man, at mælk og mælkeprodukter generelt er mere populær end nogensinde, samt opfattelsen af det indgår som værende en del af en sund kost og det er rigtig godt!

Det er det specielt i en tid, hvor der stadig foreligger misforståelser omkring mælkens gode egenskaber. Så ud fra denne undersøgelse viser resultaterne af denne undersøgelse både lærerne, forældrene og ikke mindst børnene, hvor vigtig indtagelsen af mælk virkelig er.

Undersøgelsen er gennemført med hjælp og støtte fra firmaet Tetra Paks moderfirma – Tetra Laval, som har tilbudt at lave en opfølgende rapport af den nuværende internationale skolemælks undersøgelse.

Og det er med stor glæde, at det Internationale Mejeri Forbund har taget initiativet til at lave denne opfølgning, samt stået til rådighed med al den information og analyse, der har været nødvendig for dette vigtige emne!

Tetra Pak udtaler herefter, at de er stolte af, at næsten halvdelen af alle børn verden over drikker skolemælk.

Tetra Pak kunne i 2004 sige, at mælk og andre flydende produkter fra deres kartoner, strakte sig ud til mere end 66 millioner børn verden over.

Kilde: Nutraingredients.com