kosttilskud.dk

 

Gravide


Tre gravide kvinder der grinerNår man er gravid er man ekstra meget oppe på dupperne med hensyn til sin egen sundhed. Mange stopper med at ryge og drikke alkohol, og de fleste bliver meget opmærksomme på, hvad de spiser. Før og under en gravididitet er behovet for næringsstoffer større, og rigtig mange gravide vælger derfor også at tage kosttilskud.

Der er derfor et stort marked for specielle kosttilskud til gravide og kvinder, som prøver at blive gravide.

Som gravid er de fleste dog også meget påpasselige med, hvad de tør tage af kosttilskud – og dette med rette, for det er nemlig ikke alle ting, der er lige fornuftige for gravide kvinder at indtage. Et uhensigtsmæssigt indtag af bestemte næringsstoffer kan virke skadeligt for den gravide og for fosteret.

På kosttilskud.dker det vores generelle holdning, at man altid bør tale med fagfolk og læse indlægssedler grundigt igennem, inden man giver sig i kast med forskellige produkter.

ultralyd foster
ultralyd foster

Det er vigtigt at være velinformeret for at få et klart kendskab til virkninger og ikke mindst bivirkninger. Dette gælder altså også i allerhøjeste grad for kvinder, der ønsker at tage kosttilskud til gravide.

Vi vil med denne sektion ”Gravid” søge at samle relevant information om kosttilskud for gravide, og håber at det vil hjælpe dig, som vordende mor, til at finde rundt i verdenen af kosttilskud til gravide.

God fornøjelse med læsningen!