kosttilskud.dk

 

Effektiv men kontroversiel vej til hurtigt vægttab


ADVARSEL: Den metode og de tips og tricks vi præsenterer i denne artikel er ikke at betragte som et sundt vægttab. Vi advarer imod helbredsrisici, og kosttilskud.dk anbefaler til en hver tid, en sund livsstilsændring, hvor du tilsigter en balanceret diæt med et lille kalorieunderskud, hvis du vil tabe dig på en sund og naturlig måde.

Farligt vægttab

Denne artikel går STIK IMOD ALT FORNUFT og gængs opfattelse af sundt og naturligt vægttab!

Alle har en årsag til, at de gerne vil tabe sig hurtigt. Denne artikel er til dig, der mener at kunne forsvare metoderne nedenfor beskrevet. De følgende metoder er opsamlede tips fra professionelle sportsfolk, der har skulle møde vægtklasser i boksning, MMA og andre sportsgrene med vægtklasser.

Er du klar?

Nikotinplaster:

Nikotin og rygning generelt, kan øge din forbrænding med op mod 10 %. Atleter bruger nikotinplaster, for at få det reneste produkt og en kontinuerlig gene-fri absorbtion af nikotin gennem huden. Det kan med rimelighed antages, at du kan booste dit stofskifte med 5 % de første uger af en diæt. For en typisk person på 75 kg med et moderat aktivitetsniveau, kan det med rimelighed antages at forbrug af nikotinplaster i de første uger, kan forbrænde ca 125 ekstra kilokalorier om dagen. Det svarer til ca 15 min gang i rask tempo.
En anden gevinst ved brug af nikotinplaster / nikotinprodukter er den mærkbart hæmmende effekt, det har på appetitten på specielt ikke rygere. Bruger du nikotinplaster, så kan du i langt højere grad udholde en skarpt kaloriereduceret diæt.
nikotinplaster

Afføringsmiddel.

Her henvises til præparatet Actilax, der indeholder natriumpicosulfat. Actilax er et flydende produkt, der kan købes i håndkøb. Effekten sætter inde efter 6-12 timer. Natriumpicosulfat virker ved at stimulere tarmens bevægelser, så føden passerer hurtigere. Endvidere trækker den mere vand og salte ind i tarmen, så konsistensen bliver blød eller flydende. Læger og apoteker siger at afføringsmidler IKKE kan være behjælpelige med vægttab, men erfaringer fra sportsfolk siger noget andet. Og det handler ikke kun om væske tab og at man så at sige får tømt maven – men at det man spiser, passerer tarmkanalen i en højere hastighed, så der bliver optaget mindre. Rygter siger, at apotekernes benægtelse af natriumpicosulfats effekt på vægttab, primært skyldes problemer med unge piger, der op gennem 90’erne i stor stil misbrugte håndkøbsmedicin til vægttab – herunder afføringsmiddel.
Reelt vægttab eller ej – så kan afføringsmiddel hurtigt cutte et par kg af dig, hvis du skal møde et vægtkrav til en konkurrence, som følge af tømning af mave/tarmindhold og et lille væsketab. Men husk at væsketab hurtigt har en negativ effekt på præstationsevnen!
actilax afføringsmiddel

Glucomannan

Glucomannan kan købes i flere kosttilskudsbutikker på nettet og detailhandel i DK.
Glucomannan særegner sig ved at have videnskabeligt dokumenteret effekt på blandt andet:

 • Øget vægttab
 • Øget mæthedsfornemmelse
 • Sænker kolesteroltallet
 • Gavnligt for diabetikere

Glucomannan er en kompleks kostfiber, udvundet af roden fra Konjak planten. Kroppen kan ikke nedbryde glucomannan, som i stedet svulmer op i tarmen og optager en masse vand og til dels fedt. Glucomannan er lovligt til både salg og markedsføring i EU og Danmark, og må anprises som slankemiddel. MEN der er en øvre grænse for højeste anbefales daglig dosis. Vi har nærtstående kilder, der beretter at Glucomannan for alvor kommer til sin ret, hvis man indtager 3-4 gange den anbefalede daglige maksdose. Se i videoen nedenfor hvordan glucomannan fungerer:

Ønsker du at udnytte glucomannan til vægttab, så skal du huske at drikke store mængder vand, sammen med dine piller. Efter indtagelse, vil glucomannan omdannes til en geleagtig, ufordøjelig masse i din mave som INGEN kalorier indeholder, men til gengæld fylder og gør dig mæt.
Glucomannan

køb nu knap

Thermapower

Thermapower er blevet GENOPFUNDET! Den oprindelige Thermapower med efedrin blev ulovlig omkring år 2000, og har ikke været forhandlet siden. I dag er der en ny thermapower, i en lovlig efedrin fri version. Den er dog ikke godkendt til salg i DK, og derfor kan vi af etiske årsager ikke linke til shoppen er forhandler dem.
Den moderne thermapower, indeholder en kombination af koffein, taurin og capsaicin. Koffein er faktisk et rimeligt potent slankemiddel, og kategoriseret som Europas eneste LOVLIGE psykoaktive stimulans. Koffein virker ved at stimulere centralnervesystement, og udsætter herved træthedsgrænsen, øger forbrændingen en smule, og hæmmer appetitten. Alt er videnskabeligt bevist. Capsaicin er den aktive ingrediens i chili, og årsagen til at man får varmen og begynder at svede, når man spiser chili. Capsaicin har en målbar thermogenetisk effekt – altså en op-stimulering af forbrændingen. Dette er også videnskabeligt bevist. Heraf navnet Thermapower. Taurin i Thermapower skyldes at taurin også har en positiv effekt på fedtforbrændingen. Taurin stimulerer stofskiftet på cellulært niveau, og adskillige dyreforsøg har påvist den slankende effekt.
Adskillige danske atleter tyer i dag til Thermapower, som et led i jagten på hurtigt vægttab, grundet den synergistiske effekt mellem koffein, Taurin og Capsaicin.
ThermaPower

Kan jeg tabe 10 kg på en måned ved hjælp af ovenstående tips!

JA – det kan du – hvor utroligt det end lyder. Men det KRÆVER at du samtidig følger en stærkt kaloriereduceret diæt. Alt efter dit aktivitetsniveau og vægt ved udgangspunkt, så kan du tabe alt mellem 6 og 15 kg ved at følge følgende fremgangsmåde, som vi IKKE anbefaler – og på ingen måde kan drages til ansvar for konsekvenserne af:

Uge 1-4:

 • KUN NUPO pulver 6 gange dagligt i de første 3 dage i uge 1. Du får ca. 700 kcal på 6 portioner NUPO
 • Her efter har du EN ugentlig NUPO dag – hvor du KUN må indtage 6 x NUPO
 • Herefter må du spise 400 gram magert kød og op til 2 kg grøntsager om dagen – 6 dage om ugen – men IKKE andet end det. Ingen pasta, ris, brød, kage, sukker eller lignende. KUN kød og grøntsager. 500 gram kød og 2 kg grøntsager indeholder mellem 1200 og 1500 kilokalorier, og vil for de fleste være et kraftigt kalorieunderskud
 • Nikotinplaster starter du med lav dose – 5 mg plaster dagligt, og øger gradvist. Bivirkninger kan forekomme i form af sved, hjertebanken, kvalme og opkast.
 • Afføringsmiddel  – 15-20 dråber hver 3. dag
 • Glucomannan: 4 gange dagsdosis på alle NUPO dage, til at sikre mætheden.
 • Thermapower: Start med 1 om dagen de første 3 dage. Herefter trapper du op til 2 om dagen i 3 dage. Efter 6 dage trapper du op til 2 stk – morgen og 2 stk eftermiddag – dog ikke senere end klokken 15, da de ellers kan medføre søvnbesvær. 
 • Gennem HELE forløbet skal du huske at drikke MASSER af vand. MINDST 2,5 liter HVER dag. 

FØLGER du denne diæt og kosttilskudsplan i 4 uger – så VIL du tabe mellem 6 og 15 kg. Det afhænger af hvor meget du træner ved siden af, og om du vejer 60 kg eller 160 kg. Des mere du vejer ved udgangspunktet, des mere vil du tabe.

vægttab før og efter