Hvad er BCAA?
BCAA står for “branched chained amino acid”. Det er en sammensætning af de 3 anabole aminosyrer:
- Leucin
- Isoleucin
- Valin
Af disse 3 aminosyrer er Leucin den helt store vigtige spiller, der bidrager mest til opbygning af muskelmassen.
Hvordan fremstilles BCAA?
BCAA bliver lavet på 2 forskellige måder.
Metode 1 er fermentering. Her bruger man genmodificerede bakterier, der som biprodukt afgiver BCAA.
Metode 2 er ekstrahering. Her bruger man forskellige kemiske processer til at trække de ønskede aminosyrer ud af forskellige aminosyrerkilder.
Ekstrahering er meget udbredt i Kina, og det er her at 2/3-dele af verdens BCAA bliver fremstillet. Her bruger man affaldsprodukter som svinehår, svinehud og andefjer til at trække de essentielle aminosyrer ud.
Hvis du finder dette emne interessant, så kan du læse originalartiklen hos Bodylab.dk her:
http://www.bodylab.dk/shop/er-dit-bcaa-1349c1.html
style=”display:block”
data-ad-client=”ca-pub-5860640503149483″
data-ad-slot=”9178150648″
data-ad-format=”auto”>