kosttilskud.dk

 

Afslapningsmusik


mor nyder afslapningsmusik i lænestolHvis du lige nu er i en periode i dit liv, hvor du har travlt, er stresset, har svært ved at falde i søvn, dit barn har svært ved at falde i søvn, har du spændinger i kroppen eller er dit hoved fuld af bekymringer, så opdag effekten af afslapningsmusik.

I århundreder har vi kendt musikkens oplivende kræfter. Musik er balsam for sjælen.  Her på kosttilskud.dk vil vi gerne sætte fokus på afslappende musik, da vi ved, hvor stor effekt på mennesker dette kan have. De fleste af os ved dette. Vi sætter den musik på anlægget, der passer til vores humør, typisk noget alt for larmende, der i bund og grund forstyrrer os mere, end vi tror. Mange mennesker er slet ikke klar over, den terapeutiske effekt musik kan have.  Man skal bare sætte det rigtige på.

Afslapningsmusik: CD’er til dagens pause og øget velvære

Er du en træt mor eller far med en urolig baby som har svært ved at falde i søvn? Mange småbørnsforældre har glæde af at sætte en CD på med lyden af blødt, rindende vand. Dette får barnet til at falde til ro og falde hurtigere i søvn end vanligt. En yderligere fordel er, at I som forældre ikke behøves at liste så meget omkring, da CD’en udelukker andre lyde for barnet. Læs mere om afslappende musik til børn på hjemmesiden “Vores Børn”.

Har du selv behov for afslappende musik, der kan hjælpe dig med at falde i søvn, anbefaler kosttilskud, at du sætter naturens egen lyd på. Du hører lyden af havet og bølgernes brus. Fordelen ved denne slags naturlyde frem for afslapning musik, er at det med tiden kan blive lidt ensformigt. Med lyden af havet føres du i dit sind tilbage til dejlige badeferier, du har været på. Tankerne svæver hurtigt omkring dejlige, afslappende oplevelser frem for hverdagens mange gøremål, der holder én vågen.  Når du kan slippe stress og gøremål og fokusere på behagelige oplevelser, falder du simpelthen hurtigere i søvn.

Afstressende musik

Musik kan også være en fordel, hvis du oplever, at du er stresset. Stress er i bund og grund en positiv funktion i kroppen, som gør os beredte til at håndtere farer og hårde belastninger. Kortvarig stress kan hjælpe os til at præstere vores ypperste, men udsættes vi for stress i en længere periode, bukker kroppen under. Det kræver ofte en gennemgribende ”oprydning” i ens liv for at få det bedre. Nogle gange kræver det jobskifte, partnerskifte eller helt andre ting. I andre tilfælde drejer det sig om knap så radikale ændringer. Måske er du bare ikke så god til at give dig selv pauser i løbet af dagen. Det kan kun du finde ud af.  Med afstressende musik kan du give dig selv dagens pauser. Det er afslappende musik, der beroliger din sjæl, genopbygger den daglige balance i livet og fremmer din trivsel og dit velbefindende.

Vi håber, at du vil få stor glæde af denne afslappende musik og opleve forøget velvære og balance i dit liv.