kosttilskud.dk

 

3 træningstasker der giver dig “Street credibility”


For nogen er trænings, meget mere end et fysisk job, der skal overståes på 3 træningspas i ugen. Træning er en livsstil. Noget der fylder i hverdagen, fra du står op til du går i seng.

Derfor er det ikke uden grund at træningstøj og træningsudstyr i dag er en global milliardforretning. Vi kender alle Nike, Adidas, Hummel osv. men af de fitnessmålrettede mærker, finder vi nok UnderArmour, som den mest succesfulde i morderne tid. Under Armour er senest kendt for at købe danske EndoMondo for et svimlende beløb af 575 millioner kroner. Joooh – der er sku penge i fitness mode!

Men hvad nu, hvis du vil være en mellemting mellem at være stilet, “street”, moderigtig og have en super funktionel og smart træningstaske?

cowconceptI 2016 har den nye startup CowConcept™ lancerert deres online webshop, på www.cowconcept.dk. Her kan du finde et væld af fede ure, punge, accessories og ikke mindst tasker. Og skal der være streetcredibility – så har CowConcept en cool og praktisk træningstaske, med et smart look, flere praktiske rum og skulderstrop. Se tasken her: CowConcept – Træningstaske Canvas. Den taske er praktisk, grov og cool!

Cowconcept træningstaske
Er du til det helt RÅ maskuline look – så kan du tage et kig på denne army-inspirerede duffelbag. Vælg mellem Armygrøn eller kakifarvet. Fordelen ved en duffelbag, er ud over et råt look, at den er super praktisk, overskuelig og nem at pakke. Med sit enkelte store rum, er der plads til det hele, og en bred skulderstrop, sikrer at den er let at bære rundt på.
duffelbag_rygsaek.w610.h610.fillCowConcept har også andre fede tasker, som der alt efter dine smag og behov, kan være lige præcis det DU søger. Tjek CowConcept’s canvasserie – eller nogle af de andre kategorier.